Met maar liefst 60 deelnemers was de eerste Vrijetijdsmarkt op zondag 4 september al meteen volgeboekt. Met een mooie mix van welzijns-, vrijetijds- en culturele organisaties was er voor ieder wat wils. De markt is goed bezocht en zowel bezoekers als standhouders kijken tevreden op de markt terug. Velen hebben hun organisatie bekend kunnen maken bij een groter publiek en vrijwilligers en nieuwe leden werden volop ‘gescoord’ door de deelnemers. De Living Statues en de optredens op de twee podia zorgden voor een leuke afwisseling en de weergoden waren ons ook redelijk gezind. Ook de mix & match, waar individuele vraag en aanbod van vrijwilligers werd verzameld, was een succes. Mede dankzij vele vrijwilligers en organisaties zoals gemeente Overbetuwe, Forte Welzijn, Muziekschool All Music en Snelders Sport was deze eerste editie mogelijk en geslaagd.  

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten: allereerst mag de markt volgend jaar wat groter, om aan iedereen passende ruimte te bieden. En niet iedereen had een goede plek, al kwam dat deels door een harde koude wind. Ook voor de jeugd willen we wat meer vertier bieden en ook voor de inwendige mens. Plannen daarvoor heeft de organisatie al volop…., want dat er een volgende editie komt is zeker:

Save the date voor editie 2017: 3 september 2017

We hopen dan ook dat vele organisaties zich weer zullen melden voor de komende editie op 3 september 2017.

 Heb je vragen over de vrijetijdsmarkt, wil je vast een plek reserveren, heb je een leuk idee of wil je meehelpen met de organisatie? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.