Elster

Living

Statues

Tweeduizendachtien

De Elster Living Statue Contest wordt gehouden tijdens de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe. Heb je altijd al eens als levend Standbeeld het publiek willen vermaken, dan is dit je kans! Je kunt je individueel inschrijven of als groep. Een deskundige jury kiest samen met het publiek de beste groep, beste individuele deelnemer tot 16 jaar en de beste individuele deelnemer van 16 jaar en ouder.

Waar?

In het centrum van Elst (Dorpsplein, Dorpsstraat en Werenfriedplein), van 14.00 uur tot 16.00 uur tijdens de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe. Om 13.30 uur melden bij de kraam van de Vrijetijdsmarkt, om 16.00 uur is de prijsuitreiking.

Inschrijven?

Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijven kan tot en met 24 augustus.

Het inschrijfgeld bedraagt

  • € 2,50 voor individuele deelnemers tot 16 jaar
  • € 5,00 voor individuele deelnemers van 16 jaar en ouder
  • € 10,00 voor groepen

Prijzen*?

De winnaar van de individuele deelnemers tot 16 jaar wint € 25,00, de winnaar van de individuele deelnemers vanaf 16 jaar € 50,00 en de winnende groep krijgt € 100,00. 

 

Eerst leren om een levend standbeeld te worden?

Samen met Beeldje.nl en De Kikkerkoning Kinderopvang, organiseert de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe voor alle kinderen uit Overbetuwe in de leeftijd van 8 tot 12 jaar een workshop Living Statues en werkateliers om je eigen living statue te ontwerpen.

                       

Wanneer is de workshop en de werkateliers?

De workshop, verzorgd door Beeldje.nl, is op woensdag 27 juni van 14.00 tot 17.00 uur

De werkateliers, begeleid door de Kikkerkoning Kinderopvang zijn op woensdag 4 juli van 14.00 tot 17.00 en op woensdag 29 augustus van 15.00 tot 16.30 uur

Waar is de workshop en de werkateliers?

BSO ’t Strand, bij het station in Elst, Nieuwe Aamsestraat 11, de ingang van BSO ’t Strand is aan de Meiregen.

Hoe meld ik me aan voor de workshop en werkateliers en wat kost het?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld je voor- en achternaam en leeftijd. Kinderen van de buitenschoolse opvanglocaties van de Kikkerkoning kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Pas na bevestiging van je mail ben je verzekerd van een plaats! Er is plaats voor maximaal 30 kinderen. Meld je aan uiterlijk 24 juni. Je krijgt uiterlijk 25 juni bericht of er een plaats voor je is.

We vragen een bijdrage van 10 euro per kind. Dan kun je deelnemen aan  de workshops, meedoen met de werkateliers (kosten voor verf en schmink zijn niet inbegrepen) en als klap op de vuurpijl meedoen met de Living STatue Contest 2018 op 2 september 2018 (van 14.00 tot 16.00 uur). En wie weet win jij dit keer de hoofdprijs!

 

Graag tot ziens op 27 juni of 2 september!

* prijzen bij minimaal 3 deelnemers of groepen per categorie