Als levend standbeeld optreden? Dan is dit je kans!

In samenwerking met Beeldje.nl en De Kikkerkoning Kinderopvang organiseert de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe voor alle kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar een Workshop Living Statues en een aantal werkateliers zodat kinderen leren om een goed levend standbeeld te zijn en in de werkateliers aan de slag kunnen gaan met een eigen ontwerp. Het resultaat kunnen ze laten zien op de Vrijetijdsmarkt zondag 2 september tijdens de Elster Living Statue Contest 2018.

De Vrijetijdsmarkt Overbetuwe hoopt met dit initiatief kinderen in de basisschool leeftijd op een speelse manier kennis te laten maken met een nieuw stukje cultuur en van de Elster Living Statue Contest  een mooi evenement te maken dat jaarlijks terugkeert.

De workshop Living Statues is op woensdagmiddag 27 juni aanstaande. Er is plaats voor maximaal 30 kinderen. De ateliers zijn op woensdagmiddag 4 juli en 29 augustus. De wedstrijd is tijdens de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe op zondag 2 september 2018.

Aanmelden voor de workshop en de werkateliers kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kinderen van de buitenschoolse opvanglocaties van de Kikkerkoning Kinderopvang kunnen zich bij de BSO inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Let op: pas na bevestiging van je mail ben je verzekerd van een plaats! Er is plek voor maximaal 30 kinderen. Je krijgt uiterlijk 26 juni bericht of er een plaats voor je is.

 

De inschrijving voor de Elster Living Statues Contest 2018 op 2 september staat niet alleen open voor kinderen, ook volwassenen worden opgeroepen om mee te doen. Voor iedere categorie is een prijs te winnen.

Schrijf je nu in voor de eerste Elster Living Statue Tweeduizendachtien! Het meest ludieke, professionele of kunstige standbeeld in elk categorie ontvangt een prijs en natuurlijk eeuwige roem omdat je immers de eerste bent in wat hopelijk een lange rij van winnaars over de jaren zal worden! 

Meer informatie over de workshops, de werkateliers en de inschrijving voor de Elite Living Statue Tweeduizendachtien vind je op de pagina voor de Living Statue Contest